Limba română, întrebare adresată de lorena1109, 9 ani în urmă

O compunere  Ajunul Craciunului in care sa folosim expresiileȘ norii au inceput sa se cearna cu stelute argintii, covoare albe si moi, copacii de zahar, parfum de sarbatoare, atmosfera Craciunului, noapte magica.  Si o alta compunere Craciun in familie in care sa folosim expresiileȘ verde ca smaraldul, glasuri vesele de copii, fericirea unei familii strans unite in jurul bradului, grasuri cristaline, linistea, caldura si lumina cerului coborase pe pamant

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de vasioiuioana
13
Este ajunul. Norii au inceput sa se cearna cu stelute argintii. S-au adunat afara covoare albe si moi. Copacii arata ca niste copaci de zahar. este foarte frumos afara. Se simte un miros de sarbatoare puternic. Cu totii suntem in atmosfera Craciunului. In seara asta este o noapte magica, plina de minunatiile Craciunului. Noi toti suntem nerabdatori pentru aceasta zi. Parca suntem intr-un alai de povesti.

Suntem cu totii in casa. Am primit in dar de la mosul un colier verde ca smaraldul. Suntem plini de glasuri vesele de copii. Nimic nu este ca fericirea unei familii strans unite in jurul bradului. Colindele copiilor sunt glasuri cristaline si foarte limpede. In casa linistea Craciunului impreuna cu familia. Inainte sa ne culcam  am facut un dus foarte fierbinte ca sa imi aduc mereu aminte de ziua aceea. Dimineata caldura si lumina cerului coborase pe pamant. Spuneai ca poti atinge luna. Atat d aproape se vedea. Asta era un semn de la Dumnezeu. A fost cel mai fericit Craciun din viata mea!


Alte întrebări interesante