Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

O compunere care sa contina urmatoarele cuvinte:
asta
nu va priveste
pe dumneavoastra
paziti-va
gura
am
venit
noi
Minim 20 randuri
Hai care se simte inspirat:)


Utilizator anonim: Nu trebuie folosite chiar toate cuvintele,tema compunerii este aleasa de voi.Va rog ajutor!E tema mea de vacanta.:((
Utilizator anonim: VA ROOOOOOOOOG!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sciloada
0
Intr-o zi de iarna am plecat cu prietenele mele la magazin. Dupa ce am plecat de la magazin mi-a sunat telefonul si o femeie mai in varsta mi-a spus cine te suna. Eu i-am raspuns ca nu va priveste pe dumneavoastrasi mai bine paziti-va gura.Femeia  mi-a spus ca nu asa se vorbeste cu niste oameni mai in varsta si dupa aceea au venit niste copiii si mau tras. Si i-am povestit totul mamei mele si mi-a spus ca sunt nebuna de legat si sa nu mai vorbesc niciodata asa cu cineva.Si de atunci eu nu mai vorbesc urat cu oameni mai in varsta.
Răspuns de spelbuta
0
Primavara 
 Intr-o zi de primavara am plecat cu Ioana spre padure. noi ne-am gandit ca trebuie sa cautam ghiocei . dar nu gaseam , si  andreea a spus: nu va priveste acest lucru! cu gura putin stransa.iar noi  i-am spus: nu v-am intrebat pe dumneavoastra.
ne-am dat seama ca nu au iesit ghioceii din cauza frigului , si am ajutat soarele sa repatrunda.dupa multe intamplari am plecat in drum spre casa, iar in acel timp am intalnit un caine rau . o doamna ne-a spus: paziti-va!  dar noi neam vazut de drum.

spelbuta: nu prea am respectat semnele de punctuatie ca m-am grabit
Alte întrebări interesante