Limba română, întrebare adresată de carligeavali, 9 ani în urmă

O compunere Ce imi doresc eu? adica vreau sa devin ceva numaistiu ce va rog frumos repede

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Masterclass
0
Eu imi doresc sa devin chirurg.Deoarece e visul meu  de cind eram mica.Cind cineva ma intreba ce vrei sa devii cind vei fi mai mare eu raspundeam mindra chirurg.Toti imi spun ca e greu ca trebuie sa inveti doua sute si ceva de pagini.Ca intotal trebuie sa inveti 6 ani.Dar mii mii important sa imi indeplinesc visul meu din copilarie.Dar ca sa ajungi chirurg trebuie sa stii bine chimia si matematica ca sa stii de unde pina unde sa tai sau citi centimetrii.TREBUIE SA AI MEDIA MARE SI SA TERMINI 12 CLASE.
Acesta e visul meu imi doresc enorm sa devin chirurg....

Masterclass: fodbalist iti fac daca vrei
carligeavali: hai
Masterclass: Cind eram mic mereu imi placea sa ma uit la televizor la fodbal .Dar foarte mult ii doream sa prvesc nu doar la Tv dar si in realitate sa vad cum joaca Barcelona cu Real Mandrid.Si uitete ca intr-o zi mi s-a indeplinit visul meu cel dorit. Am prvit cum joaca Real Mandrid & Barcelona.
carligeavali: mai lunga
carligeavali: te rog
Masterclass: Si mi-am pus dorinta ca sa devin fodbalist .Si cine ma intreba ce voi fi cind voi creste marre dar eu fodbalist.Si imblam multi ani la antrenamente .Si aveam multe diplome si intr-o zi antrenorul meu mi-a spus pe cind aveam eu 18 ani ca pe viitor daca o sa o tin tot asa o sa devin ca Messi sau ca Renaldo .
Masterclass: Si putin timp mai tirziu eu am devenit un fodbalist renumit .Si atunci eu mi-am dat seama ca orce vis devine realitate la timpul lui.Cum visul meu a devenit o realitate doar cu ajutorul lui trenerului meu .Care chear si in ziua de azi ii multumesc pentru ca m-a facut sa fiu un fodbalist renumit.
Masterclass: Sfirsit! Sper ca te-am ajutat..!
carligeavali: multumesc
Masterclass: cu placere...
Alte întrebări interesante