Limba română, întrebare adresată de AlexandraValentina11, 8 ani în urmă

O compunere corectă (adică vă rog frumos sa puneri virgule când terbuie și tot așa)
Compunerea trebuie sa aibă titlul : "Simboluri ale României" și trebuie sa fie de vreo 15 rânduri ce va așa
URGENTTT DAU 55 DE PUNCTE

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Arienutzza890
0
Simboluri ale Romaniei

Oare care sunt simbolurile romaniei? Haideti sa aflam impreuna care sunt insemnele tarii noastre!
Tricolorul este cel mai cunoscut simbol, rosu reprezinta sangele, galben bogatia iar albastru cerul senin. Stema cu acvila ce are in cioc o cruce e de asemnea, cunoscuta de romani. In interiolul sau are insemnele fiecarei zone: Tara Romaneasca, Transilvania, Moldova, Oltenia, Dobrogea. Inmul "Desteapta-te romane", porturile populare, chiar si limba noastra pot fi numite insemne ale tarii noastre superbe.

AlexandraValentina11: Mulțumesc foarte mult
Arienutzza890: Cu placere
Răspuns de geniul992
0
Simboluri ale României


România , țara noastră natală mult iubită . România este o țară frumoasă văzută din exterior dar din interior este magnifica . România este o țară demnă de respect și de iubire mai ales din partea noastră , a locuitorilor .
România are niște simboluri aparte , care le are doar ea și poate de aceea este așa iubită . Dintre simboluri cele mai cunoscute sunt : drapelul format din 3 culori , anume albastru , galben și roșu , mai este imnul românesc și stema ; mai sunt și mâncărurile , cum ar fi mămăliguță , sărmăluțe și multe altele . România este o țară frumoasă ! România este țara noastră !
Alte întrebări interesante