Limba română, întrebare adresată de victor921, 9 ani în urmă

o compunere cu AM CRESCUT SI EU MARE ! de 2 pagini V ar rog repede

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Denisa1892003
1
Am crescut si eu mare
Imi aduc aminte acea zi minunata cand am deschis ochii pentru prima data . In fata mea a aparut o persoana care imi era atat de necunoscuta incat m-am speriat si am inceput sa plang. Era mama. Stiu ca este foarte ciudat sa te sperii de propria mama dar totusi aveam doar cateva zile .
Am crescut si am ajuns si eu in sfarsit la gradinita. Ce imi mai aduc eu aminte e ca doamna educatoare mi-a dat o foaie sa o colorez dar din greseala am facut o gaurica . Bine nu era chiar o gaurica era mai mult o gaura ceva mai mare . Atunci mi-am luat pentru prima data o palma.
Cu timpul am crescut si am ajuns si eu in clasa întai . Prima zi de scoala din viata pana atunci mi s-a parut interesanta. Eram foarte bucuroasa ca mi se spunea boboc. Bine nu boboc de rata sau de floare,pur si simplu un boboc.
S-au dus si acesti ani de generala si am ajuns in clasa a cincea . Si sa va spun sincer mi-a gazut cu tronc . Greul a venit sa ma intampine imediat . Atunci mi-am dat seama ca viata nu e chiar roz, mai e amestecat si cu putin negru . A alunecat si clasa a cincea , a sasea si am ajuns in clasa a saptea. Vreti sa stiti ce am simtit atunci ? Am simtit ca in sfarsit sunt si eu mare si nu voi mai fi tratata ca un copil mic care are nevoie mereu de cineva langa el . Asa am crescut si eu mare si drept sa spun ma bucura asta . ♡ ★☆♥ :)


Denisa1892003: Sper ca te-am ajutat cumva
AnaAnuta934: wow!!! e foarte frumoasa!!!!
Alte întrebări interesante