Limba română, întrebare adresată de pisicutasexy1, 9 ani în urmă

o compunere cu cartea

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cojocariuelena5
3
Cartea este obiectul culturar care ne ajuta sa ne informam.Pe vremuri cartea era inlocuita din mai multe pagini puse unele peste altele (nu erau lipite).Dupa s.a descoperit ca se poate face o intreaga capodopera dintr-o si singura bucata.In concluzie cartea este un obiect important fara de care cunostiintele noastre ar seca.
Răspuns de saripova02m
1
Cartea este comoară fără preţ, în care unii îşi adună cele mai frumoase gânduri, ca alţii să le poată folosi în voie.  Cartea reflectă ca o oglindă lungul şir de secole al vieţii omenirii, istoria luptei sale pentru existenţă, pentru un viitor mai luminos, suferinţele, bucuriile,înfrângerile şi biruinţele sale toate. Cartea ne este un prieten credincios și de nădejde.


saripova02m: Cartea este comoară fără preţ, în care unii îşi adună cele mai frumoase gânduri, ca alţii să le poată folosi în voie. Cartea reflectă ca o oglindă lungul şir de secole al vieţii omenirii, istoria luptei sale pentru existenţă, pentru un viitor mai luminos, suferinţele, bucuriile,înfrângerile şi biruinţele sale toate. Cartea ne este un prieten credincios și de nădejde.
Alte întrebări interesante