Limba română, întrebare adresată de lisiucnina, 9 ani în urmă

o compunere cu extrateresti cu doua adj. si trei verbe!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de inteligenta4
0
Superstițiile despre extratereștri nu sunt adevărate.
Se spune ca ei sunt verzi sau albaștrii. Vin sa te răpească așa cu înfățișarea lor înfricoșătoare. În lanurile cu porumb, grâu etc lasă așa ca un cerc unde nu este nimic.
Extratereștrii sunt doar niște dihanii.
Răspuns de Kari8899
0
intr-o zi de vara robert, un turist francez de 20si cv de ani, se plimba singur pe stradutele linistite ale unui orasel de langa londra, cand dintr-odata se aude un sunet ciudat. acesta baga de seama ca sunetul se aude din ce in ce mai tare si apoi se trezeste intr-un loc ciudat. totul era alb. semana cu o nava spatiala dar mult mai evoluata decat cele pamantesti. apoi au aparut trei creaturi cu trei ochi, doua maini cu cate trei degete, doua picioare si pielea verde si nu mai inalti decat un om obisnuit. nu pareau deloc agresivi. ba din contra. prietenosi si chiar curiosi. insa robert tot s-a speriat. s-a dat inapoi cu cativa pasi pana cand s-a lipit de perete. extraterestrii, cu cat se indeparta el, cu atata se apropiau. cand l-au incoltit au inceput sa-l pipaie parca incercand sa inteleaga din ce e facut. dupa acea au scos niste sunete ciudate prin care ei comunicau. apoi, vazand ca robert nu ii ajuta cu nimic, i-au dat drumul.
cand a ajuns inapoi acasa, robert le-a povestit neobisnuita lui aventura prietenilor sai dar acestia nu l-au crezut si au spus ca a innebunit si de atunci robert nu a mai povestit nimanui ce s-a intamplat in timpul excursiei in anglia
Alte întrebări interesante