Limba română, întrebare adresată de fyfyfyfy3, 8 ani în urmă

o compunere cu:Imagineaza ti ca esti chiar tu un pitic ascuns in interiorul unui ceas .Povesteste in minim 15 randuri o intamplare petrecuta in acest univers.DAU COROANA.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bucurjon
2

BUNA SUNT ALESIA SI SUNT UN PITIC CARE LOCUIESTE INTR-UN CEAS .

imi place aici deoarece pot asculta ce vorbesc oamenii ,dar  ma si enerveaza cand ticaie ceasul. N-ui nimic deoarece ma distrez in fiecare zi .Uneori mai stric si acele ceasului cand dorm pe ele,si atunci oamenii vin si il desfac ca sa il repare , atunci este sansa mea sa merg repede la frigider sa fur mancare dar trebuie sa am grija la pisica deoarece mereu ma asteapta langa frigider .Eu m-am invatat deja cu asta asa ca stiu pe unde sa o iau ca sa ajung in frigider .deobicei mananc bucati ramase de la cina cu un mar si un dulce .imi este greu sa ies din frigider stiind ca pisica ma asteapta ier eu sunt cu mancarea in maini.

Uneori pisica mai merge la stapini sa o alinte iar eu mai fur unele bucati de mancare cat ea nu este atenta dar uneori ma vede sima alearga dar ma sui repede in ceas.

imi place ca sunt pitic deoarece ma pot furisa peste tot dar as vrea sa fiu mare sa pot locui intr-o casa si sa am o familie normala .dar imi place si asa cum sunt .Imi iubesc viata asa cum este


fyfyfyfy3: îți dau coroana promit!
Alte întrebări interesante