Limba română, întrebare adresată de dbotos, 9 ani în urmă

o compunere cu natura un loc de liniste

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de evi3
4
Natura este un loc foarte frumos si linistit . Pot sa vezi diferite alimale . De exemplu daca mergi in padure. Acolo nimeni nu urla pe tine. Pot sa citesti sau poti sa compuni un cantec sau o poezie. Auzi cum canta pasarile . Sau te poti juca in iarba moale. Poti sa faci si un buchet de flori. Acolo esti libera ! Nu te deranjeaza nimeni . Natura este superba si sper ca si voi simtiti la fel.

evi3: animale*
dbotos: Multumesc ! 
evi3: cuplacere!:)
dbotos: <3
Răspuns de Alessiuta14
4
natura este cel mai magic loc din lume. este frumuseata adevarata prima si ultima de pe pamant si cea mai minunata. natura ti-a oferir iti ofera si iti va oferi mereu un loc de liniste adica locul acela magic,plin de energii pozitiva si voie buna. cand povestesc despre natura ma gandesc la un luminis cam ca un vulcan cu o gaura ca sa intre curata lumina a soarelui ,cu flori multe cu culori diverse si srome imbietoare ce te farmeca de prima data.in acest luminis perfect este un copac de care te sprijini cand stai pe iarba proaspata si umeda de la roua diminetii ,si scrii in jurnalul tau cele mai pure ganduri ale tale inspirate de natura ce minunata.
asa vad eu natura si sper ca ti-am fost de ajutor daca da te rog sa imi dai multumesc si coroana ,iar daca nu te rog sa imi spui ce a lipsit si ce nu ti-a placut


Alessiuta14: iti place?
Alessiuta14: te rog sa imi spui
dbotos: Da multumesc frumos 
dbotos: :*
Alessiuta14: sper ca ti-am fost de ajutor
dbotos: da
Alessiuta14: coroana?
dbotos: nu ti-am dat
Alte întrebări interesante