Limba română, întrebare adresată de jojo19, 9 ani în urmă

o compunere cu numerale fara dialoguri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sladkoejka
0
Astazi este Duminica, o zii de wekend in care multi prefera sa mearga la stadion, sa priveasca meciurile de fotbal. In Duminica aceasta sunt mai putini oameni ca de obicei, in jure de 1000, deoarece vremea in ultimile 3 zile nu a fost foarte favorabile.
Toti spectatorii sunt entuziasmati la intratrea celor 22 de jucatori si binenteles a celor 3 arbitri. Acest moment a fost asteptat cu entuziasm de multe perosane chiar si de cei 200 de copii asejati la o loja speciala. Cei 2 antrenori saluta multimea care este in extaz. Meciul este foarte frumos dar parca s-a terminat foarte repede. Au fost marcate goluri in minutul 25 si 48, gazdele castigand un meci important. La final multimea pleaca acasa gandindu-se cu tristete la urmatoarele 5 zile de munca care vor urm



sladkoejka: urma
Răspuns de andreyutzu2908
1
Andrei a plecat de acasa la ora 10.Sâmbăta Andrei este foarte ocupat. Trebuie sa meargă la cursurile de dans unde sta 2 ore apoi merge la corul de la biserica unde face si acolo doua ore. Andrei ajunge acasa. Afla ca pe stadion are loc un meci de fotbal asa ca Andrei împreună cu tatăl sau merg la meci. In minutul 20 conduce Steaua cu 2/0. Andrei cu tatăl sau sa sa plece insa când vroiau sa iasă pe usa Dinamo da gol asa ca scorul este de 2/1. Pentru Andrei acea zi a fost cea mai frumoasa.

Nu prea ma pricep la compuneri imi pare rău!
Alte întrebări interesante