Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

O compunere cu o întâmplare din viata mea sa răspundă la întrebările din imagine și sa cuprindă tot ce scrie. Va rog faceți cum trebuie că-mi da nota.

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ArianaAugustinOwl
35
Neatenția

Eu impreuna cu niște prieteni foarte apropiați cu cu care mă înțelegeam bine ne-am gândit sa mergem impreuna prin parc ca sa ne plimbam și sa discutam.
Era o zi frumoasa , nu prea cald nici prea frig și soarele era vizibil pe cer. M-am pregătit ca sa mă întâlnesc cu prietenii mei și ieșind pe usa m-am gândit fat de frumos o sa fie și cât de mult ne vom distra.
Ajunsa în parc i-am văzut pe toți trei astaptandu-ma pe o banca. Erau 2 fete și un băiat : Ionela, Maria și Andrei.
Am început sa ne distram impreuna pana când s-au făcut seara ceea ce a ingrijorat - o pe Ionela însă noi am insistat sa rămână dar pana la urma s-a dus acasă din cauza părinților ei care spuneau sa vina acasă înainte sa se insereze. Noi am rămas în parc pana când a venit noaptea și nu am mai știut ce sa facem.
Abia ca mai găseam drumul la cât de întuneric era .
Ne-am panicat și am început sa plângem și sa ne gândim la ceea ce spuneau parintii când ne întorceam acasă, dacă făceam asta... A trecut pe lângă noi un caine și imediat am tresărit de cat de speriați eram.
Dar din fericire o doamna care încă era în parc ne-a văzut și ne-a ajutat sa ne întoarcem toți la casele noastre. Inca mai sunt recunoscătoare acelei doamne.
Când am ajuns acasa parintii m-au mustrat puțin dar s-au bucurat ca am ajuns acasă cu bine. As fi vrut sa fac ceea ce a făcut și Ionela.

Utilizator anonim: Mulțumesc
ArianaAugustinOwl: Cu plăcere
Alte întrebări interesante