Limba română, întrebare adresată de voinescuflorenouxjmn, 8 ani în urmă

O compunere cu o întâmplare imaginară din timpul unei teleportări ..pls (◕‿◕✿)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de daniel246
8
Intro zi am mers intr-o excursie cu parintii la o fabrica penru ca ei aveau de facut ceva important. Parintii ne-au spus sa nu iesim din rulota doar daca ne dau acordul.
Sora mea impreuna cu mine nu am ascultat de ei si ne-am aventurat prin fabrica.Am gasit niste scari ce duceau la subsol,surorii mele i sa facut frica dar i-am spus ca nu se va intamla nimic.Dupa cateva minute de mers pe scari am ajuns la o usa , am deschis usa si am gasit multe inventii al unui savant , erau ciudate , cand am auzit ca cineva se apropie am intrat intr-o camera ciudata.Persoana care se apropia era savantul . Sa pus pe scaunul unde facea planuri pentru o inventie noua .Din greseala a activar un buton care facea ce este in camera in care ne aflam sa mearga pe alt taram.
Sora mea m-a trezit , in jurul nostru erau doar fiinte ciudate nemaivazute de oameni.Ne-am plimbat pe taramul ciudat sa gasim o metoda de a ne intoarce inapoi.Am gasit o pancarda pe care scria: daca vrem sa ne intoarcem de unde am venit trebuie sa mergem pe cel mai mare munte .Am gasit muntele si eu impreuna cu sora mea ne-am apucat sa ne urcam.
Dupa aproximativ o ora am ajuns in varf .Eram franti de oboseala , in varful muntelui am gasit aceeasi camera in care neam ascuns de savant.Am apasat butonul si ne-am intors pe Terra.Savantul sa speriat cand am ajuns , a spus sa nu ne mai aventuram in locuri unde nu am mai fost.Nea dus la parintii nostrii care erau speriati ca unde am disparut.
Am mers inapoi acasa fericiti ca mai traim si acum.
Acest lucru va fi invatatura de minte sa nu ne mai aventuram fara acordul parintilor.

Sper ca te-am ajutat.

voinescuflorenouxjmn: Mulțumesc ^̮^
daniel246: Cu placere.
Alte întrebări interesante