Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

O COMPUNERE CU O ÎNTÂMPLARE PETRECUTA LA UN CONCURS ȘCOLAR ( CUM AR FI DESPRE COMPER LA LB ROMANA) URGENT!!! DAU COROANA LA PRIMUL RĂSPUNS
P.S TREBUIE SA AIBĂ 3 ALINIATE. ( ÎNCEPUT, CUPRINS ȘI ÎNCHEIERE)


Utilizator anonim: O sa.ti dau eu în 2min una.
Utilizator anonim: Bn

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de antoBrt
10
Astazi particip la concursul comper. Sunt foarte nerăbdătoare sa vad subiectele dar am si multe emoții. Mi-e frica sa nu iau un punctaj mic si sper sa nu o dezamăgesc pe doamna învățătoare.
A venit si ziua concursului, emoțiile s-au întețit si mai tare. Colega mea de banca, Elena, a început sa plângă pentru ca ii era frica de ce va urma. Vladut si cu Marco, colegii din spatele clasei s au decis sa copieze. Subiectele sunt pe masa si dupa ce mi am completat numele si orasul am început sa scriu raspunsurile cu grija. Deodată doamna învățătoare incepe sa tipe la Valdut si Marco. Cei doi au fost prinși copiind. Doamna le-a confiscat lucrările si au rămas pe hol tot restul concursului. Dupa inca o ora de scris, am predat lucrarea.
Astazi e ziua rezultatelor, eu si colega mea am luat cel mai mare punctaj. Sunt foarte fericită! Mama mi-a cumpărat un acvariu cu pești drept răsplată. Sunt cel mai bucuros copil!
Alte întrebări interesante