Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

O compunere cu prietenii la munte .. povesteste o intamplare si descrie peisajul .. p.s. [n-o sa dau nici un mersi celor care dau copy-paste ]

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de malinaenache
16
Este o zi frumoasa de vara!
Eu si prietenii mei ne-am gandit sa facem o excursie pt cateva zile la munte la Rarau. Ne-am facut bagajele si am pornit la drum,iar peste cateva ore am ajuns.
In jur era o priveliste  foarte frumoasa si de neuitat,soarele stralucea voios pe cerul senin,apa curgea cristalinaiar  turistii urcau pe munte cu telescaunul/telecabina i.
Mergand pe drum ne-am intalnit cu un urs ( aici  iti dai drumu la imaginatie)
......

Utilizator anonim: nu prea mai am imaginatie la ora asta :)))
malinaenache: :)) Zici ca fugea ursu dupa voi si v-ati urcat in copac pentru a scapa de el, ori ca era ranit si a-ti sunat la padurar/veterinar :)) pt al ajuta ,etc
Utilizator anonim: dezvolt-o pe aia cu veterinaru' te rog :))))
malinaenache: ok :))
Utilizator anonim: ms ms :))
malinaenache: Mergand pe drum ne-am intalnit cu un pui de urs care era ranit,atunci am sunat repede la veterinar pt al ajuta. Peste cateva minute a venit veterinarul si a luat puiul de urs pentru al ingriji.A doua zi am mers sa vedem cum este ursuletul :)) ,avea o rana foarte adanca la labuta iar veterinaru i-a bandajat-o pt ai ameliora durerea. Peste 2 zile puiul de urs s-a intors din nou in padure iar noi eram fericiti ca am ajutat la vindecarea unui animal salbatic.. ( nu stiam ce sa mai scriu :)) )
Utilizator anonim: multumesc din suflet
malinaenache: Cu placere!
Alte întrebări interesante