Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

O compunere cu saptamana astfel două pagini. Urgent va rog.Va rog foarte frumos

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de GUGULOI
1
                                          Saptamana altfel
            Urmeaza saptamana altfel , iar doamna invatatoare impreuna cu mine si cu colegii mei , ne-am gandit foarte mult ce vrem sa facem anul acesta . Noi am planuit foarte multe si suntem bucurosi de ce vom face .
            Planul nostru pentru saptamana altfel este : 
            
→Luni←
            Sa mergem in parc , pentru ca ne-am gandit sa nu mergem totusi la un muzeu de istorie sau altceva...pentru a ne mai odihni mintiile . Ar trebui sa facem si mai multa miscare , ceea ce in parc cu siguranta vom face .
            
→Marti←
            Sa intram un pic in imaginatia noastra bogata si sa facem un concurs de desen . Tuturor le place sa deseneze , chiar daca nu toti se pricep . Este frumos sa iti lasi imaginatia sa zboare . O sa facem si un concurs , cel mai "ciudat" si mai "ingenios" desen v-a castiga . Astfel pot castiga si cei care nu prea stiu sa deseneze .
            
→Miercuri←
            Sa gatim . Nu , nu o sa gasit mari lucruri care includ cuptorul , ci un lucru simplu , pe care o sa-l facem in echipa . Nu conteaza neaparat care iese cel mai bine , ci v-a castiga echipa care a lucrat cel mai bine in echipa .
             
→Joi←
            O sa invatam sa impletim in mai multe feluri si sa crosetam . Este un lucru care necesita multa concentrare , rabdare si atentie . Chiar daca pare usor sa crosetezi , nu este chiar asa cum pare . Nu este imposibil , dar iti trebuie foarte multa rabdare , mai ales la inceput .
             
Vineri←
             O sa facem o excursie de o zi . In ea vom face foarte multe activitati si vom vizita multe muzee si multe altele . In aceasta zi vom face mult mai multe activitati decat in restul zilelor .
             Cam acesta este planul pentru saptamana altfel !
                     Succes la teme ! Sper ca te am ajutat ca mi-a luat ceva sa scriu ! :D :D Cu drag , GUGULOI !!! <33333

Alte întrebări interesante