Limba română, întrebare adresată de tigrut55, 8 ani în urmă

O compunere cu tema De vorba cu Mos Nicolae​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de moldovanraluca02
2

De vorbă cu Mos Nicolae

In primul an din viata mea cand l-am intalnit pe Mos Nicolae in centrul orasului am stat putin de vorbă cu el. L-am întrebat cum este sa locuiești înconjurat de reni, ursi polari si pinguini. El a spus ca e minunat deoarece animalele polare sunt foarte drăguțe in momentul in care se obisnuiesc cu tine.

După 5 minute i-am spus ce îmi doresc cadou si mi-a spus ca va face tot posibilul sa imi aducă ce îmi doresc.

Apoi a venit mama si a trebuit să plecăm. M-am simtit minunat alaturi de Mos Nicolae. In acel an am primit chiar ce mi-am dorit si abia asteptam sa ma întâlnesc din nou cu mosul.

Răspuns de AndraElena1000
0

DE VORBA CU MOS NICOLAE

In seara de 5 decembrie am stat trează toată noapte,din fericire nu a fost in zadar.S-a intamplat ceva minunat:am stat de vorba circa 10 minute cu Mos Nicolae.Am aflat cu reușește nu fie vazut de ceilalți si despre fratele lui,Mos Craciun.Ei locuiesc in castelul din Valea Fericirii.Acolo totul e vesel si toti sunt prieteni.Dar ceva mai important a fost ca am aflat cati ani au.Mos Crăciun are 100090 de ani ,iar el are 100067 de ani adica este fratele mai mic.Dupa asta,a dispărut din senin si mi-a lasat dulciuri in ghetute.A fost o experiență stranie, dar super-mega frumoasa.

SPER CA TE-AM AJUTAT!

Alte întrebări interesante