Limba română, întrebare adresată de odjdnnsndjxndjdjsjja, 8 ani în urmă

O compunere cu tema tablou de toamna în care sa folosim toate figurile de stil care pot fii învățate pe clasa a VI-a + Exprimare -vizuala -auditiva -dinamica - olfactiva - tactila -gustativa​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Elena111188
0

Explicație:

Tablou de toamna

Este o zi de toamna ,frunzele cad ,vântul bate, si în casa duduie focul .

M am gândit sa ies puțin cu prietenii /prietenele mele ( nu știu dacă ești băiat sau fata ) ,le am.dat mesaj și am stabilit ca la ora 12:00 sa fim în fata izvorului .

Ajunse acolo ,am stat puțin și ne am.gadit ce sa facem ,pana când Maria /Andrei( nu știu dacă ești băiat sau fata ) a propus sa facem o ierbar, îmi era rușine sa recunosc dar eu nu știam ce este acela un ierbar ,puțin necăjit/ă am întrebat-o ce este un ierbar ,mi a explicat ce înseamnă un ierbar ( un caiet în care pui frunze /flori /gaze ) . Am fost decorat asa ca m am dus înapoi acasă pentru ca stiam ca am un caiet de notițe destul de dragut ,care sa r potrivi .

Era ora 18:00 când am ajuns acasă, avem o punga mare ,plina cu frunze și flori, le am.invitat în camera mea sa alegem florile și sa le punem în agenda.

După ce le am pus fetele /băieții au plecat acasă, iar eu i am rugat sa lase caietul la mine ,mâine ne vom întâlni din nou ,și vom continua iarbarul .

Sper ca este bine , coronița??

Alte întrebări interesante