Limba română, întrebare adresată de andreuta12341, 8 ani în urmă

O compunere cu textul "incput de iarna"

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de aleflorea2006
1
este totul atat de rece si de pustiu.Inca vad cum mii de fulgi de zapada cobor alene din cer.Totul e minunat.Ma simt ca si cand as pluti intr-o lume de vis minunata .Totul ma molipseste si imi da o senzatie ciudata cum nu am mai simtit si in acelasi timp minunata. Ma gandesc cum tot trec anotimpurile. A sa trec si fulgi .Usor si ganditor deasupra noastra.Eu sincer cred ca se gandesc la ceea ce vor face primavara cand o sa se topeasca .Dar asta e doar imaginatia mea de copila. Acum ca a inceput iarna simt ca nu mai vreau sa se termine niciodata

sper ca te-am ajutat
CORONITA?
Răspuns de daniela308
1
Este inceput de iarna ,si afara sta zapada alba ca neaua si asteapta pe copii cu zambetul cat casa sa iasa afara si se se joace.
Toti copii sunt fericiti ca in sfarsit a venit iarna si se pot da cu sania si sa se improaste cu bulgari de zapada .Sa li se inroseasca nasucul si sa se duca in casa sa beie o ciocolata calda facuta de mama cu dragoste . Sunt niste momente de neuitat care o sai inveseleasca mereu venirea iernii .Afara in orce colt de casa gasesti cate un om de zapada facut de un copil fericit de venirea iernii .
Iarna ieste singurul anotimp care este umbracat cu vesmantul iei alb si sclipitor.
Alte întrebări interesante