Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

o compunere cu titlu Vara de 20 de randuri​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nadianicoletaha
7

Răspuns:

Vara

Un anotimp plin de viata si culoare este vara . Perioada din an in care nu este zi sa nu vezi copii in parc jucându-se .

Vara este anotimpul meu preferat deoarece merg împreună cu familia în multe excursii interesante . Vara asta am mers la mare . În fiecare dimineață ne trezeam devreme pentru a merge sa admiram răsăritul . Am vazut acolo peisaje pe care cu siguranță mi le voi aminti peste ani si ani . Astept cu nerăbdare să vină vara viitoare sa mergem dinou la mare . Pe lângă excursii , vara nu trebuie sa uit de scoala , asa ca mai citesc si carti si mai rezolv probleme de matematică.

Alt lucru care mi-a marcat vara anului acestuia au fost ieșirile cu prietenii. Am petrecut împreună un timp frumos , mai ales în serile in care uitam de timp , telefoane si ne jucam volei sau fotbal .

Chiar dacă pare că am avut o vara încărcată, m-am bucurat si de momentele simple si relaxante pe care le-am petrecut în grădina din spatele casei , sau picnicurile in familie ori cu prietenii.

În concluzie , aceasta vara a fost una dintre cele mai frumoase , cu cele mai intense trăiri si cele mai frumoase amintiri.

Răspuns de marcela16
10

Răspuns:

Explicație:

Vara, un anotimp plin de viață și culoare. Anotimpul preferat al copiilor, și nu numai. Pentru copii, vara reprezintă perioada de vacanta, o vacanta bine meritată după un an de studii. Este perioada concediilor în familie, cea mai buna perioada de-a merge la mare, pentru a te scalda în apa cristalină a mării, pentru a face castele din nisip, pentru a face o plimbare pe faleză sub clar de luna plină. Ce bine ar fi, dacă vara ar dura la nesfârșit! Nu te mai saturi de acest frumos anotimp, deși uneori căldura este sufocantă. Ei, dar există un remediu și pentru acest lucru. Parcurile sunt o sursă de răcoare, pentru ca sunt pline de copaci falnici, care abia așteaptă sa te primească la umbra lor. Vară, deja mi-e dor de tine, deși abia ne-am despărțit!

Alte întrebări interesante