Limba română, întrebare adresată de dianamariafirst, 9 ani în urmă

O compunere cu titlul "Calatorie in timp"(in viitor)
Va rog sa fie originala ci nu luata de pe net.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de OoooooooO1
13
Acum ceva timp am gasit un plan pentru o masina a timpului in pivnita.
Am rugat-o pe mama sa mergem la leroy merlin sa imi i-au piese pentru a o construi.
Dupa ce am construit-o am testat-o.Am ajuns in anul 2245 in viitor. Lumea era foarteschimbata.Erau roboti peste tot si era foarte multa curetenie.Dupa aceea m-am intors acasa.A fost o experinta ciudata!

OoooooooO1: sper ca te-am ajutat!
Răspuns de zizou4ever
15
                                        CALATORIE IN TIMP
  Era o zi de vara calduroasa,eram in pat si citeam.sora mea,Alis,se juca de-a ,,preistoric'',adica ea se prefacea ca este urmarita de niste animale preistorice.
  ma plictiseam,asa ca m-am dus sa ma joc cu ea.in timp ce alergam am gasit o casuta in copac.am urcat pe scarile acesteia si ce sa vezi...era plina cu carti inauntru,toate aveu semne de carte in ele,dar ce era cel mai ciudat era ca acestea ieseau din carti.ne-am uitat la cateva dintre ele,curiosi,apoi casuta a inceput sa se invarteasca,din ce in ce mai tare.dupa cateva secunde de rotire,casuta s-a oprit.cand m-am uitat pe geamul acesteia nu mi-a venit sa cred ce vedeam, acolo erau...DINOZAURI...adevarati!erau gigantici.
   dar acea epoca nu era de noi,trebuia cumva sa ne intoarcem,asa ca a fost nevoie sa vedem cartile acelea,apoi mi-am dat seama ce se intamplase...eu deschisesem o carte despre dinozauri,ceea ce insemna ca daca deschideam o carte din prezent,acolo ajungeam.
   asa am si facut,am ales carte din prezent si acolo am ajuns.
   eram atat de obositi incat nu am realizat ca era  noapte afara,asa ca ne-am bagat in pat si ne-am culcat.a fost ceva de neuitat.
Alte întrebări interesante