Limba română, întrebare adresată de mihaiconstanti, 9 ani în urmă

o compunere cu titlul ce face mos craciun vara
va rog din suflet


mihaiconstanti: va rog mai e putin si plec la scoala

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de oanatofan
2
Moș Crăciun, ca in fiecare an este bun cu toata lumea, ofera nenumarate daruri oamenilor de toate varstele si mai ales copiilor, dar, avand in vedere ca munceste pentru noi in fiecare iarna si in fiecare an, Mos Craciun trebuie sa se si relaxeze, nu ca ar fi un chin pentru el ceea ce face, dar timpul trece si trebuie sa-l pretuim pentru ceea ce face.
Vara, minunatul Mos Craciun se relaxeaza. Se descotoroseste de hainele sale groase, de bocanci, de caciula si petrece vara la fel ca noi toti: poate la mare, poate la munte, langa o piscina, bea limonada... Sau ar mai fi o varianta: pleaca in Antartica pentru a vedea ce mai fac vietuitoarele lui mult iubite, dragalasii pinguini, de asemenea si ursul polar si vulpea polara.
Asadar, toata lumea isi petrece vara in propriul mod, la fel cum face si Mos Craciun.


mihaiconstanti: mersi mult mult mult mult mult mult mult mult
Răspuns de Denisa134
1
Poate multi dintre voi credeti ca Mos Craciun sta intreaga vara si face jucarii pentru ca mai apoi, de Craciun acesta sa le imparta copiilor tot ce acestia vor. 
 Defapt, domnul Craciun, cum a scapat de indatoriile sale din timpul iernii, isi ia caleasca alba  avand materia prima norii si se duce sa le viziteze pe cele 4 domnite bine stiute de fiecare: Primavara, Vara, Toamna si Iarna. .....( si de aici dezvolti ce vrei...poate fi o calatorie cu una din fete, sau o descriere a fiecareia, un weekend la plaja cu ele.etc...)
Alte întrebări interesante