Limba română, întrebare adresată de David12341110, 8 ani în urmă

o compunere cu titlul Cea mai frumoasa iarna de 15 randuri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de criss9053
21
Cea mai frumoasă iarna

Era o zi frumoasă de iarnă . Eu stăteam și admiram cum cădeau micuții fulgi de nea și se așterneau pe case , iar copacii aveau țurțuri pe crengi . Era un peisaj de pus in rama .
Peste ceva timp am plecat cu tata în pădure pentru a ne alege un brad . Erau mulți brazi frumoși și bogați. Mergând câțiva pași am zărit în îndepărtare un brad înalt și foarte frumos . I l-am arătat repede lui tata , i-ar tata la tăiat pentru a-l lua acasă . Spre casă , cântam colinde împreună cu tata .
Ajunși acasă am pus bradul în suport și am început să-l împodobim cu toții . Tata ma ajutat să pun steaua în vârful bradului ,iar mama a imortalizat momentul . Acum că am pregătit și bradul putea să vina Moș Crăciun . Eram tare nerăbdătoare , așa că am adormit foarte greu . Pe la miezul nopții am auzit spunând clopoțeii din brad . M-am dat repede jos din pat și am fugit numai de cât la brad . Sub brad erau o mulțime de cadouri .
Împreună cu părinții mei am inceput sa deschidem cadourile . Cutia mea de cadouri era puțin cam grea și cam mare , nu prea îmi puteam închipui ce este ...Când am deschis cutia , a sărit pe mine un cățeluș micuț și tare drăguț . Eram atât de bucuroasă că am primit un cățeluș . De fericire nu am mai putut dormi și m-am jucat toată seara cu cățelușul . A fost ce-a mai frumoasa iarnă.

David12341110: mulțumesc mult
criss9053: nu ai pentru ce
Răspuns de teme12393
6
●●●●● Cea mai frumoasa iarna

Este iarna. M-am gândit sa ies pe afară.
Eu M-am dus cu sania pe afară în curtea mea.
După ce M-am Dat cu sania M-am hotărât sa fac un om de zăpadă. Am luat un bulgare de zăpadă și l-am dat prin zăpadă. Așa am făcut și la ceilalți bulgari. După ce am făcut omul de zăpadă a venit pisica mea numita Pufoasa. A venit mama și ne-a făcut o poza. Am mai făcut un înger de zăpadă care a ieșit foarte bine și frumos.
Mai continua tu Sper ca te am ajutat

David12341110: mulțumesc frumos
Alte întrebări interesante