Limba română, întrebare adresată de razvangeorgica6, 8 ani în urmă

o compunere cu titlul de a-și fi o raza de soare minim 20 de randuri​ dau coroana


metin2tim22259: cupla cere

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de jopyno
0

Titlul La mare

Ma numesc Adela in aceasta vara voi merge la mare cu fratele meu Marius eu am 15 ani iar el are  18 ani noi locuim in Bucuresti . 

Eu sunt inalta am parul brunet , ochi albasti si sunt imbracata cu un trening mie asa imi place sa ma imbrac asa sunt mai comoda , parul il am prins intr-o coada . Marius are parul blond ca al tatei , ochii caprui si este imbracat cu o pereche de blugi negri rupti in genunchi ( asta e moda nu am ce zice ) , un tricou albastru si parul facut cu gel o creasta .

Inca de cand a inceput anul scolar am pregatit aceasta vacanta chiar am incercat amandoi sa avem note foarte bune pentru ca parinti sa ne lase sa plecam . Este data de 20 iunie ne pregatim bagajele si le punem in masina , mama ce multe bagaje avem parca ne mutam dar vom sta doar doua saptamani . In fine urc in masina lui Marius un BMW X3  , ma asez pe locul din dreapta langa Marius imi bag castile in urechi si dau drumu la muzica Conecter- Eu vara nu dorm in timp ce Marius asculta opera la casetofon , e foarte ciudat u baiat care sa asculte opera .

Marius porneste in viteza de pe loc daca are de gand sa conduca in ritmul acesta o sa facem accident .  Mergem deja de 3 ore mi-se face foame ii spun lui Marius sa opresca undeva ca nu mai pot de foame , opreste la un Fast-Food eu comand o shaorma la farfurie iar el comanda un chebab niciodata nu mi-a placut chebabul . Intr-un sfarsit am ajuns ne-am instalat va fi cea mai frumoasa vara . 


razvangeorgica6: dacă puteai sa o faci daca a-și fi o raza de soare ari fost bine
Alte întrebări interesante