Limba română, întrebare adresată de edycarstea, 8 ani în urmă

O compunere cu titlul " De vorbă cu marea " va rog frumos ! URGENT

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Sonic25
1

                                      De vorba cu marea

In marea mea preferata treaia mi si mi de pesti care erau de culori diferite si de toate felurile imi place sa copilaresc la mare si sa-mi fac mi si mi de ganduri cand incepea vancanta de vara indata ma porneam  la drum spre mare.

Chiar dintro data cand mam bagat in apa marea mia spus ce faci eu find mare nu mam speriat chiar asa de tare dar alti da eu iam raspuns bine si de atunci marea tot asa a vorbit cu mine si mia placut foarte mult baieti de la scoala radeau de mine ca  nu stiau credeau cas nebun dar eu nu iam bagat in seama si de atunci eu vorbesc tot cu marea cea frumoasa si cu pesti de tot felul si de toate culorile.

 

Răspuns de bobik11
0
De vorbă cu marea
V-ati gândit vreodată că a-ti putea sta de vorba cu marea. Eu singur da dar acesta fiind numai un simplu vis ce nimeni decat Dumnezeu l-ar putea implini. Stiti doar ca visele devin realitate...
Asta i s-a întâmplat unui băiețel de 8 anișori. De ziua lui si-a dorit să poată vorbi cu marea așa că visul i s-a împlinit. Marea și David au vorbit despre viețile lor mult timp. Băiatul a jurat că nu va spune nimănui secretul, chiar și părinților.


Sper ca te-am ajutat!
Alte întrebări interesante