Limba română, întrebare adresată de denisa1173, 8 ani în urmă

o compunere cu titlul,, Din lumea celor care nu cuvanta,, in care sa folosesti ortogramele,, printr. o,, si printr. un,,

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de borsuldedimineata
3
am mâncat borș.................

szaszalex84p5l5nl: Intr-o zi ca una ce o faceam zi de zi, m-am dus spre scoala.Spre drumul meu de-a casa era o padure de trecut pentru a ajunge la scoala.
szaszalex84p5l5nl: Mergand prin padure, intr-un tufis se aflau opt perechi de ochi.Nedumerit am aruncat cu un bat.Cei opt perechi erau patru iepurasi pintre care unu era lovit de mina la labuta.Acesta se uita speriat la mine, iar eu l-am ajutat sa mearga langă familia lui.
szaszalex84p5l5nl: Ajungand la scoala colegi vorbeau ca acolo se afla niste unmbre înfricoşătoare ca a unor balauri.Un coleg spunea ca arucand cu pietre dupa ei îi puteai alunga.Auzind toate acestea , dupa scoala, am mers intr-un magazin vizavi de padure.
szaszalex84p5l5nl: Am cumparat 2 pungi de pufuleti pentru a le da animalele ce se aflau in acea padure.Cand am intrat niste ochi rosi se uitau la mine.Lasand pufuleti desfacuti jos , iepurasul si prieteni sai din padure au venit.
szaszalex84p5l5nl: Animalele nu au atacat si nu au criticat acei copii, dar insa un om ar feace-o.Nici iepurasul nu ma criticat dupa ce ma lovit
Alte întrebări interesante