Limba română, întrebare adresată de ionutilisescu20, 8 ani în urmă

O compunere cu Titlul Eu in anul 2030 Vă rog repede 15 rânduri de caiet mare Ps O să am 24 de ani Dau coroană !!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de claudiuchirila22
1

Răspuns:

(Alineat)Era revelionul de 2029 intram în anul 2030, eu sunt născut pe 1 ianuarie așa că sărbătoream dublu. Faceam frumoasa vârsta de 24 ani.

(Alineat)Lumea a evoluat foarte mult.Deveneai major la 24 de ani.Eu urma să îmi țin majoratul pe 5 Ianuarie.Aveam în plan să i-au permisul de mașină zburătoare.Parintii nu erau de acord.Cu mașinile zburătoare se făceau mai multe accidente decât cu cele normale.Eu nu voiam să îi ascult știind ca au dreptate și imi vor doar binele.Dar eu voiam să trăiesc viața la maxim.Eram cum s-ar spune rebel. Faceam doar ce voiam.Prietenii mei ma susțineau în tot ce faceam.Eram cel mai mic dintre ei.Toti aveau servicii bune și erau căsătoriți sau logodiți.Eu nici măcar iubita nu aveam.Am terminat Facultatea de inginerie tehnologică pentru ca eram pasionat se tehnologie plus ca se castiga bine,asa ca imi cautam de lucru.Am absolvit perfect școala de mașini zburătoare pentru ca în jobul pe care urma să îl dețin aveam nevoie de acest carnet.

(Alineat)Anul se scurgea repede, dar intre timp am facut și nunta, urma să devin și tatic, eram și manager la cea mai importantă firma din galaxie.Sunt fericit. Anul 2030 a fost un succes incredibil pentru mine.


ionutilisescu20: Mulțumesc
claudiuchirila22: a 2-a inrebare azi
ionutilisescu20: Dap
claudiuchirila22: ce bun sunt
ionutilisescu20: Da
Alte întrebări interesante