Limba română, întrebare adresată de Smartphone, 9 ani în urmă

O compunere cu titlul iarna sa contina cele 3 moduri de expunere adica naratiunea, descrierea si dialogul. REPEDE VA ROG

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de StefyLove
64
 Intr-o zi minunata de iarna am iesit in gradina.Ningea cu fulgi imensi si zglobii,unul dintre ei mi s-a asezat in palma...era atat de mare...
 Acesta imi spuse:
-Buna,numele meu este "Fulgu"!
Eu surprinsa ca un fulg poate vorbi ii raspunsei:
-Buna...eu sunt Alexa (sau numele tau),sunt putin surprinsa ca un fulg poate vorbi...poti sa imi spui povestea drumului tau pana aici?
-Pai..ecam secret ,dar dat fiind ca esti singurul om care nu a fugit cand m-a auzit vorbind iti voi spune:Totul a inceput cu 1 an in urma,de abea ma nascusem ,o zana a venit la botezul meu si m-a inzestrat cu darul de a vorbi..si de atunci eu pot vorbi.Daca vrei sa stii desore drumul meu,a fost un drum greu ,plin de peripetii,viscol si frig.Am fost in toate tarile nordice si am vazut Turnul Eiffel,era gigantic si superb,Big Ban-ul in Londra si Arcurile de Triumf.Iar acum sunt in palma ta...Peste ctva timp ma voi topi dar sa nu te sperii,acum mor dar iarna viiitoare voi reinvia!
-Povestea ta este uimitoare ,spusei eu!dar imediat cum am spus asta ,fulgul pierise...dar nu eram ingrijorata deoarece cu siguranta il voi vedea anul viitor.
   A fost o zi de neuitat deoarece am avut sansa de a vorbi cu fulg de nea!


























Smartphone: Iti multumesc
Smartphone: Iti multumesc astăzi am fost lăudată pt compunere
Alte întrebări interesante