Limba română, întrebare adresată de necunoscut12232483, 9 ani în urmă

O compunere cu titlul "In gradina copilariei mele""


Utilizator anonim: mai mare , mai mică??? Cum dorești să fie???
necunoscut12232483: De o pagina

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Alexia191
7
,,In gradina copilariei mele''


Gradina copilariei mele a fost cea a bunicilor. Stateam in fiecare vara cu fratele meu mai mic in ea si admiram culoarea rosie a trandafirilor, frunzele verzi ale copacilor si petalele albe ale reginei noptii. Cand se lasa racoare si puteam simti adierea placuta a vantului in parul meu, intram in gradina si citeam o carte sau ma rostogoleam cu fratele meu prin iarba matasoasa.
Cititul este mult mai placut atunci cand ai in jurul tau frumusetea naturii. Aerul acela sanatos imi facea bine. Mireasma florilor parfumate era tot ce aveam nevoie pentru a ma relaxa dupa scoala. Linistea imi cuprindea sufletul. Simteam ca traiesc cu adevarat. Miscarile lente ale crengilor pomilor imi dadeau senzatia de bine. Intr-o gradina, e totul ca intr-un basm, deoarece pare ireal de frumoasa. Nu pot sa exprim in cuvinte tot ceea ce simt cand pasesc in gradina bunicilor mei, insa pot spune ca acolo ma desprind de lume si las tot raul sa fie purtat de vant.


necunoscut12232483: multumesc
necunoscut12232483: este pentru engleza in engleza trebuie sa o traduc
Utilizator anonim: Dar scrie "Lb Română" deci e pt română
Răspuns de Utilizator anonim
0
Îmi amintesc cu drag de gradina bunicii, era casa ei ,dar și a mea. Când mergeam acolo totul era vesel , plantele parcă se uitau timide la oameni staini care intrau, parcă zâmbeau la ei . Bunica le mângâia si vorbea cu plantele, dar totuși ele păreau să înțeleagă.Febletia bunici era un vechi arbor bătrân crescut într-o stânca , unde, ne așezăm mai mereu, bunica îmi punea capul pe picioarele ei și mă mângâia încetișor. Era frumos, totul desprins parca dintr-un vis. Pe stâncă puteam vedea toată grădina si tot atunci bunica îmi spunea despre Gradina Raiului. O gradina unde Dumnezeu a lăsat să crească toate plantele si toate florile din lume. Bunica spunea că dacă nu vă ajunge să vadă niciodată aceea grădină, să facă ea una. Atunci mă ridicam de pe picioarele bunicii si o îmbrățișăm spunându-i că ea va ajunge să văd aceea grădină si ca Dumnezeu îi va da voie chiar și să aibe grijă de ea, deoarece are un suflet curat. Bunica nu mai spunea nimic zâmbea si se uita spre mine . Eram bucuroasă că am facut-o să zâmbească. Într-o zi pe când am venit de la școală torul era ciudat în Grădina bunici ... margaretele nu eru udate deja... iar lalelele se urcase. Am găsit-o pe bunica fra suflare lângă arborle bătrân .. era moartă, atunci , am im si i-am șoptit încet spre ureche "Când vei veni , să-mi povestești si mie despre Gradina Raiului"... nu mă lăsa să pun alineatul.. dar pune tu.

necunoscut12232483: Mersi
Utilizator anonim: Npk
Utilizator anonim: App povestea se desprinde din Blue Exorcist
Alte întrebări interesante