Limba română, întrebare adresată de cerep, 9 ani în urmă

O compunere cu titlul:intodeauna inving
plizzzzz dau coroana!


cerep: si nu de pe internet

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mariUca1111111
1
La ori ce concurs m.as duce intodeauna inving,la ori ce competitie as participa intodeauna inving.Talentul meu nu se mosteneste din parinti ci din anii mei de experienta.Toate categoriile de invatamant le domin intr.un fel predominant de grandios.PS: Sper ca e bun,scuze daca e cam scurt dar niciodata nu am facut compuneri de genul asta.

cerep: merci
mariUca1111111: Cpl
mariUca1111111: Ma bucur ca am fost de ajutor
Răspuns de Larisalr
2
Intotdeauna inving
De alungul anilor ,am trecut prin multe incercari si fiecare din ele au lasat cate o urma in viata mea , dar am realizat ca intodeauna inving, intotdeauna ies invingatoare ,tin capul sus si nu ma dau batuta.
Nu conteaza ca esti cel mai slab om de pe pamant , trebuie sa ai putina ambitie, sa ai mandrie sa stii ce vrei ,ridica-te si lupta nu lasa problemele sa te doboare,nu lasa pe nimeni sa-ti fure zambetul de pe buze pentru ca tu, oh, tu , esti frumoasa! Fiecare om este frumos,fiecare om poate iesi invingator in orice daca isi propune.
Acum ceva timp,nu de mult am avut de dat un examen care pentru mine insemna mai mult decat examen,in el consta viitorul meu ,emotiile ma coplesisera, nu stiam ce sa mai fac ,mintea mea era inclacita dar un ssingur lucru stiam ca trebuie sa ma adun si am sa pot! Eu chiar pot si poti si tu, si oricine! Trebuie doar sa vrem , sa iesim invingatori, din acest motiv cand sunt in plina dezamagire imi repet ca eu pot,si chiar pot, intotdeauna inving!

cerep: asta e compusa?
Alte întrebări interesante