Limba română, întrebare adresată de Myru1296, 9 ani în urmă

O compunere cu titlul la bunici in care sa fie vaorba despre 3 copii cate merg in padure sa se joace si intalnesc un pui de urs.
Ajutorrrrr va rog!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de RalucaToma
1
La bunici

Este vara. Eu cu Ana și Mihai mergem în pădure să căutăm mure dulci . Soarele strălucea pe cerul albăstrui. Vântul adie printre copaci. Mihai sa apropiat de un stup ,iar un urs a venit în calea noastră . Ce ne-am mai speriat ! Noroc că tata a venit și ne-a salvat!
Ce mai zi!!!

Myru1296: Mersi !!!!! cred ca osa luam un 10
Răspuns de OiLoveYouO
2
La bunici

Maria, Ionut si Vlad, 3 verisori, au mers impreuna la bunici pe parcursul vacantei de vara.

Intr-o zi, Maria, care este cea mai mare, le spune celorlalti 2 sa organizeze o excursie din padurea din apropiere. Acestia au fost incantati de idee si, luandu-si ceva mancare, apa si o patura la ei, au pornit spre crang.

Cand au patruns aproape de inima padurii, copiii au obosit, si-au intins paturica peste iarba, s-au asezat si au inceput sa manance. Dupa scurt timp, un zgomot ciudat incepe sa rasune printre copaci.

Cei doi baietei se speriasera, dar Maria, fiind cea mai mare, lua initiativa si porni sa vada ce scoate acele zgomote. 

Nu departe de locul in care se asezasera, zarira un animalut maro, cu un cap urias si cu o coada scurta. Dupa ce se uita putin la el, fetita isi dadu seama ca este un pui de urs. Tiptil, ca ursul sa nu o zareasca, deoarece chiar daca era un pui, era totusi un animal salbatic si imprevizibil, se intoarse la Vlad si Ionut, isi stransera lucrurile, si se indepartara incet, fara sa faca zgomote, spre casa bunicilor.

Acestia i-au povestit foarte incantati bunicii ce au gasit in padure si cum au fost curajosi, ca au ramas calmi si nu au inceput sa fuga ca bezmeticii. Bunica fu mandra de ei trei, dar mai ales de Maria, pentru ca luase initiativa si avusese grija si de cei doi verisori ai ei.

Myru1296: Wow !! Cat te.ai chinuit sa scrii!! Multumesc !!
OiLoveYouO: Cu mult drag :*
Alte întrebări interesante