Limba română, întrebare adresată de cristitc70, 9 ani în urmă

O compunere cu titlul La patinaj dupa urmatorul sir de intrrebari : Unde si cand se petrece intamplarea ? Cine participa la intamplare ? Ce fac copii pe lac ? Ce a patit unul dintre copii ? De ce ? Cine ii sare in ajutor ? Cum il salveaza pe copil ? Ce a invatat copilul din aceasta intamplare ?
La unele intrebari trebuie ilustratia asa ca va descriu imaginea : este un peisaj de iarna pe un lac 4 copii patineaza iar unul dintre ei cade si ceilalti copiii ii sar in ajutor . REPEDE!!!!!!!!!!!!!DAU SI CORONITAAAAA!!!!!!!!!!


cristitc70: Ok
soci: Spune-mi că-ți băieți si fete sunt plz
cristitc70: 2 fete si doi baiet si un baiat cade
dariecneculai: Te ajut eu
cristitc70: Multumesc
dariecneculai: APROATE AM TERMINAT
cristitc70: Ok
soci: Scz ca nu te-am putut ajuta dar a trebuit sa ma apuc de teme
cristitc70: Ok
cristitc70: Dar poate vrei tu sa faci alt text

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dariecneculai
36
                          Este o zi frumoasa de iarna . Eu , Ioana ,Andrei si Cosmina mergel la lacul inghetat de oglinda. In jurul  lacului copacii sunt ca de zahar acoperiti de o mantie de nea .
                      Andrei ne spunea  ca se pricepe la patinaj si ca face acest lucru de 7 ani . Noi nu l-am crezut si am patinat pana cand am obosit .Noi am vrut sa plecam dar Andrei a insistat s ramanem ca sa ne arate miscarea lui .Oraucire dubla .Noi am ramas si ne-am uitat . Andrei a incercat sa o faca dar nu a reusit  A facut-o de 2 ori si a 3a oara a cazut pe gherata . 
                      Ioana a sarit n ajutorul lui si l-a ridicat de jos. 
                      Pe inserate am plecat toti 4 acasa si Andrei ne-a spus ca nu se va mai da mare niciodata .El a invatat ca nu trebuie sa se dee mare ca poate face ce nu stie .
                      
Alte întrebări interesante