Limba română, întrebare adresată de ELENASTANELENA, 9 ani în urmă

o compunere cu titlul la plaja


ELENASTANELENA: va dau coroana
ELENASTANELENA: care ie mai lunga
stoica76sgm: Mi o dai mie te rog frumos?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de stoica76sgm
12
La plajă Pe data de 17 august 2016 mergem la Eforie Sud pentru apă și plajă. Eu merg împreună cu familia mea și cu familia Simpson.Noi o să ne bazăm la un Hotelul Jiul care are trei stele. Noi o să mergem cu mașina la Portul Constanța,Acvariul din Constanța,la Planetariul din Constanța și la Delfinariul din Constanța . Am aflat că în apă mării de la Eforie Sud sunt multe alge și multe pietre. O să mergem și la Eforie Nord pentru că , acolo nu sunt pietre și alge. O să ne luăm și figurine pentru nisip,o găletușă,o lopățică și o greblă. O să ne distrăm de minune!

ELENASTANELENA: tie to dau
Utilizator anonim: A mea nu-ti place?
ELENASTANELENA: nu
Utilizator anonim: De ce?
ELENASTANELENA: nu mam gandit asa de lunga
Utilizator anonim: Pouteam s-o mai scurtez.
ELENASTANELENA: ca nu imi cape pe caietu de vacanta
Utilizator anonim: asta e
ELENASTANELENA: da
stoica76sgm: Îți mulțumesc pentru coroană!
Răspuns de Utilizator anonim
10
                                                 La plaja

    Of, of, of.... atata caldura izbiditoare, se remarca in fiecare dintre noi. Ce-am putea face ca caldura sa nu mai fie asa de mare?
   Intr-o am decis cu familia sa mergem la plaja, pentru a mai uita de grijii si de probleme, sa ne relaxam neincetat, ca in zori zilei de azi. O caldura densa se napusteste asupra noastra, incat pana si cea mai mica vietate dupa pamant ar dori sa stea linistita purtata de maretia valurilor. Apa purcede spre noi cristalina, fara a-si lasa gandurile sa se prefaca doar in vise. Impreuna eu incepam sa ma plimb pe malul apei, ceilalti stateau pe plaja, adunam scoicii si le puneam la ureche ca sa aud marea din interiorul ei. Priveam in mine, gaseam mii de lucruri pe care le puteam face, muzica deschidea in mine un suflet care se adaposteste ca dupa o furtuna calduroasa. Plaja era foarte frumoasa. Seara cand devenea din ce in ce mai intuneacasa, ieseam tip-til din cabana si asteptam ca stelele sa-si ia avant si sa apara pe cer, ca luna sa se reflecteze cu adevarata ei putere in apa. Distractia care era pe plaja, era minunata, ma plimbam, chiar daca valurile marii fosneau din ce in ce mai tare, eu ma bucuram de fiecare clipa. Susurul linistit al apei, plaja plina de nisip, din care puteai sa faci ce vrei. Clipe pline de veselie si bucurie. Vnatul care imi suiera prin par, si ma ajuta sa revad o noua lume plina de luminii si iubire. Ziua cand era dimineata numai cu o simpla bucrie ieseai pe plaja pentru a te distra. Iti faci amintirii din zile calduroase pe care nu o sa le mia lasi vreodata sa ple, ganduri, clipe, noi si frumoase, vise care devin realitare, ramanand in trecut ca cele mai frumoase amintirii, pe plaja puteai sa simti toate aceste sentimente uitandu-te doar in gol la apa.
    Oare stiti de ce a fost atat de frumos, fiidca inca sunt copil, iar ca copil copilaria imi arata lucruri din unghiurii diferite?! Pe plaja putem sa ne simtim ca traim o noua viata.



Alte întrebări interesante