Limba română, întrebare adresată de oriana1999, 9 ani în urmă

o compunere cu titlul la scoala in care sa realizezi o intamplare din viata ta de elev


DariaM8: nu poti scrie o intamplare din viata ta la scoala? eu iti pot spune ce vr tu dar pe bune iti pot spune ceva ce nu ai facut tu si se vor uita la tn colegii tai cand vei citi compunerea ca la masini straine pt ca nu stiu despre acea intamplare.
DariaM8: scz. descrie o intamplare de la tn. probabil una haioasa sau una cu talc

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ancaiordache66
15

Este o zi insorita de primavera. Copacii se scutura de florile lor inmiresmate.

Se aud copiii bucurosi ca au iesit de la scoala. Am ajuns la scoala unde ma intalnesc cu cativa dintre colegi. Toti se bucura sa ma vada mai putin Andrei , care era suparat din calea afara de cand a venit la scoala. Era consiliu profesoral , iar lui nu ii place deloc sa astepte.

Cand am ajuns in clasa , am realizat ca nu am penarul la mine. Fix astazi cand am olimpiada la matematica faza pe scoala. Eram tare nervoasa. Nici un coleg nu avea un pix in plus. A trebuit sa ma duc pana acasa. Am ajuns intr-o ora si jumatate acasa. M-am intors la scoala. Aflasem ca olimpiada s-a dat. Ajunsesem prea tarziu. NUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! este imposibil .

De atunci am jurat sa nu mai merg niciodata la vreo olimpiada! Cea mai nasoala zi!


ancaiordache66: Sper ca te-am ajutat.
oriana1999: multumesc
ancaiordache66: imi poti da coroana?
Răspuns de ralu64
6
La scoala<br /><br />Eram la scoala si tocmai am aflat ca vom face istoria cu alta profesoara. Eram unul din elevii caruia ii placea aceasta materie si aveam numai note de 9 si 10. Prima ora cu noua profesoara nu reprezenta un pericol si toti eram relaxati pentru ca logic prima ora cu cineva nou inseamna acomodare dar spre surprinderea noastra si a mea aceasta a intrat in clasa a facut prezenta s a uitat pe niste foi si apoi a intrebat sec daca ne a fost predata lectia. Noi am raspuns ca da si asa s a trecut la ascultare ca cica cam lipseau note. Am fost scos in fata clasei si cum nu am repetat ce stiam m am cam incurcat in date si ani. Profesoara crezand ca nu stiu nimic clar nu a ezitat rapid din primele vorbe sa mi aplice un 4. A fost o surpriza de proportii sa si permita asa ceva inca din prima ora dar asta era. La a doaua ora cu ea am invatat 2 lectii in fata si nu am scris nimic eram suparat. In timpul orei fredonam o melodie si profa enervata mi a spus ca daca ma cred asa destept sa predau eu daca tot stau... Se pare ca a cazut in capcana pentru ca jumate de lectie am vorbit pana mi au amortit buzele Imi facusem treaba dar a dat dovada de inteligenta si mi a pus un 10. Nu am mai fost ascultat prea devreme dar mi se mai puneau intrebari de referinta... Nu avea rost sa ma mai asculte pentru ca istoria era pasiunea mea mai tarziu in viata devenind avocat.
Alte întrebări interesante