Limba română, întrebare adresată de gabrielfilip689, 7 ani în urmă

o compunere cu titlul "La spectacol" intre 15-20 randuri​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de kerilldruglover
0
Era seara și atmosfera din oraș era plină de energie. Am așteptat cu nerăbdare să ajung la teatru și să înceapă spectacolul la care am cumpărat bilete cu o săptămână înainte. Într-un final, am ajuns la sala de spectacole și am intrat cu mult entuziasm.

Am fost plăcut surprins de decorul impresionant și de luminiile vibrante. Sala era plină de oameni entuziasmați, fiecare așteptând cu nerăbdare să înceapă spectacolul. În câteva minute, luminile s-au stins și cortina s-a deschis, dezvăluind scena.

Spectacolul a început cu un dans plin de energie și ritm, care mi-a captat imediat atenția. În continuare, s-au succedat diverse acte de magie, muzică și teatru, fiecare prezentând un talent unic și uimitor. M-am simțit de parcă eram purtat într-o lume magică și fascinantă.

Timpul a trecut foarte repede și înainte de a ști, spectacolul s-a încheiat. Am plecat din sală, încă uimit de talentul și creativitatea artiștilor. Nu am putut să nu mă gândesc la toate orele de antrenament, efortul și pasiunea care au fost necesare pentru a realiza un astfel de spectacol.

M-am întors acasă cu un sentiment de bucurie și inspirație. Am realizat că nu doar artiștii, ci și spectatorii au o contribuție importantă în lumea artei și a culturii. Spectacolul mi-a oferit o experiență memorabilă și mi-a demonstrat că frumusețea și talentul pot fi găsite în cele mai neașteptate locuri.
Răspuns de tardeadaria2011
0

Răspuns:

La spectacol

Intr-o zi frumoasa de vara, mama mi-a facut o surpriza cu niste bilete la un spectacol la care voiam sa merg de foarte mult timp.Eu m-am pregatit si m-am aranjat pentru ca acest spectacol era un fel de concurs, pentru ca niste copii dansau si cantau. Copii acestia erau un fel de cor muzical.Aveau o coregrafie minunata.Erau mai multe grupuri,dar doar un singur grup va castiga.Copii erau bine pregatiti si au invatat toate coregrafiile si cantecele.Cand am ajuns in sala de spectacol,copii erau gata de cantat. Erau cam 5 grupuri si am gasit un grupcare mi-a placut.

"Corul Fantastic" .Din pacate nu ei au castigat,dar am fost fericita ca am venit la acest spectacol.Aceasta intamplare m-a facut sa ma inscriu la corul scolii

Alte întrebări interesante