Limba română, întrebare adresată de Anaias, 9 ani în urmă

O compunere cu titlul : Minciuna are picioare scurte.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
67
Este o zi minunata .M-am sculat foarte vesele in aceasta zi .Soarele auriu imi bate in geam parca sunandu-mi "buna dimineata".
Cum sunt singura acasa ma gandesc sa-i fac mamei o surpriza si sa fac curatenie in toata casa .Imi dau drumul la muzica sa fac putina miscare ,asa fac doua lucruri o data ,si sport si treaba.
Bag aspiratorul ,scutur ,sterg praful dar si dansez .In euforia care m-a apucat ridic un picior ca o balerina ce ma cred si dau jos vaza preferata a mamei .O strang repede ,o pun intr-o punga si sper ca tata ma va salva .Sper sa o lipeasca si mama sa nu vada.Ma intreaba unde este obiectul cu pricina si ii raspund ca nu stiu .O mint subtil pana se rezolva problema.
Trece timpul ,uit de vaza dar mama o gaseste si imi tine teorie .Ca nu ii place sa o mint ,ca este suparata pe mine , nu ca am spart acel obiect ci pentru ca am mintit-o.Mi-am invatat lectia si stiu ca minciuna are picioare scurte .De atunci spun adevarul si buna mea mama ma iarta .Dar eu sunt suparata pe tata ,pentru ca a uitat de ajutorul pe care i l-am cerut.
Răspuns de Nikooo
23
      M-am dus la scola .era ora de limba romana .ne-a dat lucrare .daniel a luat I la lucrare .daniel era suparat ca el si-a adus aminte de vorbele mamei daca nu iei macar un B nu te mai las la calculator. s-a sunat . pe drum un om la intrebat 
        ---- Cat ai luat , baiete la lucrare ?
       ----- Zece ! raspunse ,baiatul.
Alte întrebări interesante