Limba română, întrebare adresată de dannybudasu, 8 ani în urmă

O compunere cu titlul: O amintire de groaza
Reala sau imaginara.
REPEDEEE!!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mariaaa9900
1

O amintire de groază!

Era o zi de vineri foarte friguroasă.Eram singură acasă, părinții mei fiind la muncă.Vantul începea a bate din ce în ce mai tare și se auzea cum foșneau frunzele copacilor. Încet,încet a început a ploua,tunând și fulgerând puternic. În gândul meu erau multe scenarii parcă extrase din scenele filmelor de groază.

Mi s-a parut ca a batut cineva la geam. M-am dus sa vad...Cand colo se vedea o lumină a unei lanterne. Am închis ușa cu cheile si am fugit in camera mea imediat.Tremuram de frică și nu știam ce să fac.Ma uitam ceas sa vad daca s-a terminat programul părinților mei..Dar nu,mai aveam de așteptat încă câteva ore.Nu puteam să îi deranjez. Se auzeau tot felul de zgomote ciudate. M-am dus iar la geam. Casa noastră era lângă o pădure ,poate erau zgomotele de animale..Dar nu.Nu era nici chip de animal prin preajma casei..Se vedea o umbră a unui bărbat solid care ținea ceva in mana stângă..Imi era atat de frică!Eram foarte agitată..Am închis toate ușile camerelor, am inchis becurile,am luat cheile cu mine si am pus si doua dulapuri in ușile de la intrări. Se auzea sunetul unor bocanci.Parea ca se despartă cineva la usa.M-am băgat în dulap.. Oare cine era la ușă?Tot trăgea cineva de clanta și striga cu voce groasa sa ii deschid usa!Imi stia si numele..Nu stiam ce sa mai fac.Sa ma duc sau sa stau acolo cuminte pana cand vin parintii mei?Am decis sa ma duc..Am riscat ,și asa mai era jumatate de ora si părinții mei ajungeau acasa.Ma uitam pe gaura cheii,mi se părea un chip cunoscut. Am deschis ușa încet..Cand colo,cine era!Era vânatorul, prietenul tatălui meu!Avea nevoie de un ciocan pentru niste renovatii. L-am invitat pana in casa si i-am povestit tot.Era foarte uimit ca am fost atât de curajoasă.

Au ajuns si părinții mei.Le am spus si lor!Erau îngrijorați ,daca era cineva rau in locul vânatorului .De acum au spus că nu ma mai lasa singura.

A fost o seara foarte urâtă pentru mine!Nu vreau sa mai trec prin aceste emoții!Este groaznic!:(((((

SPER CA E BINE SI CA TE AM AJUTAT!MULT MULT MULT SUCCES LA SCOALA!

Alte întrebări interesante