Limba română, întrebare adresată de adelingeorgian, 9 ani în urmă

O compunere cu titlul "o aventura marina"


adelingeorgian: plm
pandaboy: si in cealalta am scris ca am visat ca eram pe o nava care a fost atacata de pirati
adelingeorgian: l/ol
pandaboy: cred ca merge si prima zi de scoala
adelingeorgian: lol
adelingeorgian: mere
adelingeorgian: hai ca ma bag sa scriu
adelingeorgian: pa
pandaboy: paaaa

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Danyela35
10
                                  O AVENTURA MARINA
      Primavara a sosit la noi in tara. Totul in jur este inflorit. Copacii fructiferi asteapta de mult ca zana florilor,primavara sa ajunga. Razele soarelui mangaie pamantul amortit.
     eu si familia merge pe mare ,pentru a face o aventura marina. Noi urcam cu  veselie in submarin.mergem spre fundul marii. Acolo  am vazut niste pesti foarte frumosi. acestia erau mai mari ,mai mici, care mai de  care mai frumosi. 
   mergem cu submarinul mai jos. Acolo privind pe geamul mare am vazut un defin care  parea ca imi zambeste. Eu ma  uit cu atentie la el si el imi face cu ochiul. eu ii spun mamei iar ea vine la geam.Se uita cu atentie la el, si atunci mai vin 2 delfini si ei incep sa se joace. eu ma uit la ei si ma gandesc ce frumos ar fi sa traiesc sub  apa.cei doi delfini au plecat si a ramas doar primul. Mie imi plac mult pesti,si de aceea acestuia ii pun numele(alegi tu)
     noi ajungem la suprafata marii . si pergem la tarm . delfinul ne urmareste si cand sa plecam, el sare din apa si   se invarte de parca ne.ar saluta,iar de  cate ori mergem la mare el vine la noi. aceasta aventura marina a fost foarte minunata si nu o sa o uit niciodata.

Danyela35: sper ca te.am ajutat!
adelingeorgian: ms
pandaboy: vezi adelineeee
pandaboy: vezi ca se poatee
adelingeorgian: pe asta o scriu
adelingeorgian: ca e buna
Alte întrebări interesante