Limba română, întrebare adresată de gursu35, 9 ani în urmă

O compunere cu titlul o calatorie cu masina timpului va rogggg! urgent

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de BibiBiancaBibi
16
Era o zi friguroasa de iarna,iar eu impreuna cu tatal meu ,cotrobaiam prin pod pentru a gasi ornamentele de craciun,Dar ce Sa vezi am dat peste o telecomanda de mult uitata PE care eu am apasat din greseala. La scurt timp eu m am teleportat in timp inainte de a ma naste.Mama Si Tata erau foarte agitati Si panicati,iar sora mea Mai mare era foarte suparata deoarece va avea "o rivala" in casa.dupa o Ora de zabovit acasa,m am teleportat cu masina timpului la bunici cand erau tineri Si abia s au cunoscut.eu incercam Sa ii fac ochi dulci bunicului tanar ,iar bunica m a palmuit pana cand m am teleportat din noi in podul meu prafuit unde Tata cauta de zor instalatiile de craciun.l am intrebat PE Tata daca am lipsit mult,acesta razand mi a raspund ca nu ma vazut de doua minute.a fost o calatorie palpitanta! Scuze,Dar n am prea avut inspiratie
Răspuns de Jumpforjoy
9
    Era vineri. Vacanta era pe drum. Imi puteam imagina fulgii dansand spre pamant , cand , alarma a inceput sa sune. Zgomotul puternic al alarmei era total diferit...si mult mai galagios!
    Am oprit alarma cu greu , deoarece era incurcata prin miile de fire din spatele biroului , iar cand am oprit-o, nu mi-a venit sa cred ce s-a intamplat :
   O lumina puternica a iesit din ceas iar eu am adormit pentru cateva secunde. Cand m-am trezit , nu mai eram in patul meu , ci intr-o incapere veche si darapanata.
    Tind sa cred ca era tot camera mea , dar din viitor. Am iesit din casa si am dat de un covoras pe care scria "Nu esti bine venit !!".
    Nu cred ca parintii mei au fost atat de neprimitori incat sa puna un presulet pe care sa scrie asta , dar suntem in viitor , asa ca , totul e posibil. Am iesit cu teama din casa. Pamantul era rece si aspru , iar copacii nu mai aveau pic de culoare. Am inceput sa imi strig parintii , dar nimeni nu era prin preajma.
  Am iesit din curte , ajungand intr-un loc foarte ciudat. Totul era alb ; oamenii , masinile , casele , pana si cerul era alb . Am dat de un copilas ce isi testa o noua pereche de incaltari zburatoare. Nu mi-a venit sa cred cate lucruri uimitoare erau in jurul meu : Masini zburatoare , cladiri uriase , roboti , oamenii plutind , imbracati formal , ducanduse spre locurile lor de munca.
   M-am gandit sa il intreb pe acel baietel unde ne aflam , dar tot ce imi spunea era : "E gata cina!! Poti sa cobori!" . Nu intelegeam ce se intampla , pana cand mama mea a urcat si a inceput sa ma zgaltaie , pana m-am trezit .
   In acel moment mi-am dat seama ca a fost un vis si ca sunt nerabdatoare sa mai am astfel de vise ! 

Alte întrebări interesante