Limba română, întrebare adresată de ldenisa805, 8 ani în urmă

O compunere cu titlul "O călătorie în pădure" de 100-150 de cuvinte...In care sa folosești cel puțin trei adverbe de timp,trei adverbe de mod si trei adverbe de loc .... Cat mai repede va rog!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de leruaeli
304

      Fiind sfarsit de saptamana ,m-am trezitputin mai tarziu si mi-am propus sa merg ce colegii mei de clasa la plantat de puieti de copaci . Locul de plantare nu era foarte departe.. Am mers intai cu autocarul ,apoi pe jos . Odata ajunsi, padurarul ne-a spus ca actiunea noastra este bine- venita.

           Am inceput plantatul si actiunea  se derula bine. Ici si colo mai erau pete de zapada . Deodata ,intr-un coltisor insorit, am gasit niste ghiocei superbi . I-am cules intr-un buchetel si i-am daruit doamei profesoare.

       Departe, in zare ,un stol de pasari calatoare se intorcea pe meleagurile natale.Zburau alene , lasandu-se purtate de curentii de aer.

     Oriunde te uitai , vedeai natura trezindu-se la viata. Aici, departe de zgomotul orasului ,era relaxant si bine . Aerul curat ne oxigena plamanii si soarele caldut ne facea sa ne simtim minunat. A fost o zi superba !


ldenisa805: Mersi
leruaeli: cpl
3549: Mersi mult.
djsmaylip2am0q: Foarte frumos.Felicitari!
3549: Mersi mult. Foarte frumos, felicitari.
Alte întrebări interesante