Limba română, întrebare adresată de Deea235, 9 ani în urmă

O compunere cu titlul "O intamplare de 1 Iunie" -dau 25 de puncte. Multumesc!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pyky
14
Eu ma bucur ca sunt copil cand voi fi mare totul se va schimba si nosa mai traiesc momentul acesta niciodata in viata si nu mai voi avea o inima de copil . Iar momentul acesta nul o sal mai intalnesc .Este momentul sa ma bucur ca sunt copil . Acesta este momentul meu de a ma bucura de viata.Pentru ca este o zi speciala pentru copii.Aceasta zi este foarte adorata de copii. Si ziua este plina de bucurie si fericire pentru copii de orice varsta.

Deea235: Zice o intamplare... mda
Răspuns de YoYo1111
17

Vin de la scoala si o vad pe mama cu o ciocolata in mana.Si atunci imi amintisem dece mama imi daduse o ciocolata...Este 1 Iunie ! Ziua copilului ! Ieey...
Partea mea preferata din an...dar nu la fel de buna ca sarbatoarea pe care o mai numesc si ,,CADOURI" aniversarea mea....Alerg si o sarut dulce pe mama.Astept cu nerabdare ciocolata ....Ma urc in masina si tot nu o primesc....O vad pe mama cum o desface...astept...astept...si o clatina prin fata mea ca si cum ar stii ce vreau in timp ce vorbea la telefon.O duce putin inspate...sper mine,apoi jos,iar apoi rupe un patratel.Si o duce in spate...,iar apoi......IN GURA EI!Nu mai inteleg.Ajungem acasa si imi da de mancare...(nu ceva special)Vin la ea si o intreb:
-Stii ce zii e azi ?
-Da...29 Martie.


SPER CA TI-A FOST DE AJUTOR

Deea235: Foarte misto compunerea.Merci
YoYo1111: Npc
Alte întrebări interesante