Limba română, întrebare adresată de loreloly234, 8 ani în urmă

O compunere cu titlul O surpriză minunată . Vă roggg !!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sweet20053
20
O surpriza minunata

A fost intr-un an ziua mea de naștere.Am fost foarte fericita atunci pentru ca ma vedeam cu prietenii și rudele mele.
Părinții mei ma tot întrebau ce îmi doresc.Eu le-am zis ca vreau o pisicuța,dar mi-au spus ca nu voi fi responsabila și ca pisica va face mizerie prin casa.Am acceptat decizia lor și le-am spus sa îmi ia ce vor ei.
Când am ajuns la petrecere,m-am distrat alături de cei dragi,dar tatăl meu mi-a spus la un moment dat sa ma filmeze când desfac cadourile.Le-am desfăcut mai întâi pe ale invitaților,apoi pe al părinților mei.Credeam ca vor fi niște pantofi după cum arăta cutia,dar când am deschis era o pisicuța foarte drăgălașă.Am fost foarte fericita și le-am promis părinților mei ca voi avea grija de ea.
De atunci o îngrijesc,ii dau de mâncare,ii curat litiera și sunt foarte atenta cu ea sa nu pățească ceva.A fost un cadou pe care nu îl voi uita niciodată.


Sper ca te-am ajutat!
Răspuns de Denysa495
8
O surpriză minunată!

Este prima zi fe Crăciun. Moșul mi-a lăsat cadourile sub brad. Eu cu părinții mei am început să deschidem cadourile. Când mama mi-a dat un cadou foarte colorat, din el a sărit un pui de pichinez de culoare roșcat cu alb care a început să mă lingă.
I-am pus numele Lola, deoarece acest nume mi-a plăcut foarte mult. Părinții m-au ajutat să-i fac o cușcă pe care am decorat-o eu. Din acea zi cel mai bună prietenă a mea a devenit cățelușa Lola.

Sper că te-am ajutat!

Denysa495: Compunerea mea nu-ți place??
Denysa495: :(((
Alte întrebări interesante