Limba română, întrebare adresată de matematicianu16, 9 ani în urmă

o compunere cu titlul o zi neobisnuita de primavara

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de roxiflower
1
Era o zi de primăvară. S-a făcut dimineață ,am mâncat,și,m-am plictisit.Nu mai știam ce să fac.Și de odată mi-am pus în minte:
-Oare să îi chem pe prietenii mei la joaca?
Nu știam ce să fac.Sa ies,să nu ies,să ies,să nu ies.
DA,O SĂ IES!
M-am dus la pietenii mei și i-am chemat la joacă.
Ne-am jucat fotbal,cuci,capra etc.
S-a făcut seară și ne-am dus fiecare la casa sa.


⭐⭐⭐⭐⭐ !!!!!!! SPER CĂ TE-AM AJUTAT!!!!!!!⭐⭐⭐⭐⭐
Răspuns de alexandramaria01
2
Primavara anotimpul cand totul prinde viata dupa o iarna geroasa. Primavara anotimpul cand albinutele isi creaza propriul dans si cum vrabiutele se inalta spre cerul inal si albastru. Apa limpede de izvor rasuna peste tot iar norii pufosi si albi ca spuma laptelui prin contur si au diferite forme. Ma plimb in parc razele soarelui imi ating fata si ma inveselesc. Vad cum pe lacul din parc se aduca pasarile care toata iarna au fost plecate. Admir frumusetea naturii,aud pasarile cu ciripesc,cum totul a prins viata dupa o liniste care pentru mine a fost eterna. Boboceii incep sa creasca pe fiecare crenguta a pomisorilor ghioceii si brandusele isi scutura petalele de nea si isi arata ca si un paun grandios petalele albe. Totul este minunat si natura ma atrage sa o studiez in toata splendoarea ei. (sper ca te-am ajutat :) )

matematicianu16: nu exact ce voiam dar merge
alexandramaria01: inspirate adauga si tu si vezi ce o sa iti iasa.
alexandramaria01: pont pentru tine fa pe o ciorna tot ce ai in minte reciteste si vezi cum ar suna bine :) o sa ramai uimit de ce poti face si tu.
Alte întrebări interesante