Limba română, întrebare adresată de roxyrox2000, 9 ani în urmă

O compunere cu titlul:Orasul meu natal suceava. DE O PAGINA a4.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de motanudeea
47
        Sunt moldoveanca si sunt mandra de acest lucru. Orasul meu natal este Suceava, un superb oras din nord-estul Romaniei. 
         Daca n-ati ajuns niciodata pana aici, va recomand sa o faceti. Suntem ospitalieri si gata pregatiti sa va prezentam orasul. A, era sa uit, facem o mancareeee....o sa ne tineti minte toata viata.
       Odata ce ne-ati calcat pragul, o sa vedeti ca dispunem de numeroase obiective turistice si istorice. Nici nu stiu ce sa va recomand mai intai, dar puteti incepe cu Cetatea de Scaun, Curtea Domneasca, Muzeul de Istorie, Muzeul Etnografic (Hanul Domnesc), Muzeul Satului Bucovinean si altele.
       Apoi, stiati ca judetul Suceava a fost leaganul primului stat centralizat (1359)?
      Centrul orasului este situat in sud-estul orasului, in Cartierul Zamca. Daca vreti sa va trageti sufletul o puteti face intr-unul dintre parcurile noastre - Parcul Profesor Ioan Nemes, Parcul Simeon Florea Marian, Parcul Drapelelor, Parcul Trandafirilor. 
       In concluzie este cel mai frumos oras, si este orasul meu....orasul meu natal.



PS: sper sa fi iesit o pagina, nu-mi dau seama ca l-am scis direct aici. Nu sunt din Suceava, nu am vizitat niciodata Suceava daca consideri ca mi-a scapat ceva incearca sa completezi tu. Eu am incercat sa te ajut, dar e destul de greu sa descrii un oras pe care nu l-ai vazut niciodata.
Alte întrebări interesante