Studii sociale, întrebare adresată de banditul2019, 8 ani în urmă

o compunere cu titlul pentru ca mie imi pasa

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gociaandreea
2
Pentru ca mie imi pasa.

De-a lungul anilor, pe masura ce cresteam, observam cum parintii mei imi spuneau mereu sa nu arunc nimic pe jos. Nu intelegeam mereu de ce eu nu am voie sa arunc, dar altii o faceau.
Anii treceau, iar mie mi s-a intiparit in minte sa nu arunc vreodata pe jos. Acum inteleg importanta acestui aspect, ba chiar am inceput sa strang chiar eu unele gunoaie gasite in spatii publice. Imi pasa din ce in ce mai mult de mediul inconjurator, nu imi doresc sa ii fac niciun rau, de aceea mereu l-am ingrijit. Imi doresc ca pe viitor sa creez evenimente prin care sa strangem mizeria de pe malul unor rauri, lacuri, din paduri. Pentru ca mie imi pasa, imi doresc sa reusesc ca promovez cat mai mult in tara acest lucru, deoarece tine si de educarea poporului. Totodata sper ca in viitor, sa se ia masuri in ceea ce priveste acest aspect, iar ministerul sa adauge legi mult mai dure pe care politia sa le respecte cu strictete.
In concluzie, pentru ca imi pasa de lumea in care traim, vreau sa respiram un aer cat mai curat si noi, si urmasii nostrii.

sper ca e ok pwwpp
Alte întrebări interesante