Limba română, întrebare adresată de alexbogdan416, 8 ani în urmă

o compunere cu titlul Prietenul meu din dulap" in care să fie parte descriptiva minim 3 verbe și parte narativa minim 4 verbe la perfect compul pe care să le subliniati.​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nadiaioana2022
2
Prietenul meu din dulap
In fiecare seara ma culcam, spunând noapte buna prietenului meu din dulăpior. Da, aveam un amic pe care nu îl puteam vedea, dar știam ca era acolo și ma veghea seara, glumeam împreuna, apoi ațipeam ușor, pe inserat, când soarele abia ce se mai zarea peste dealurile și văile îndepărtate.
Dar intr-o noapte înstelata, auzeam un zgomot ciudat ce venea din dulapul meu. Îmi era frica sa verific. O spaima ma copleși pe tot corpul, simțind apoi furnicături din cap pana in picioare, apoi pe degetele de la mâinile care îmi tremurau neîncetat. Am aprins lumina intr-un final. Ma uitam in dulap, neclintit și amorțit, neștiind ce pot face. Nu -mi vedeam prietenul. Atunci știam ca ma despărțeam de cel mai bun amic al meu, cel mai loial și mai amuzant prieten in care puteam avea totala încredere. A fost o despărțire dura și profunda, nu l-am mai văzut de atunci, iar nici el nu s-a mai întors la mine…Vreodată.

alexbogdan416: și care sunt verbele
alexbogdan416: vă rog frumos
Alte întrebări interesante