Limba română, întrebare adresată de andraelenaradu, 8 ani în urmă

o compunere cu titlul prima zi de scola! va rog ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gigibemveu
1

Mama mea m-a insotit in prima zi de scoala. Ceilalti copii au fost si ei insotiti de parinti. Noi toti am asteptat in fata scolii. Curand un profesor a venit si ne-a condus spre clase. Am fost impartiti in patru clase diferite.Unii copii au inceput sa planga cand parintilor nu li s-a permis in salile de clasa. Eu nu am plans pentru ca am fost la gradinita inainte.De fapt, mama mea a plecat imediat acasa pentru ca stia ca voi fi in regula.

A fost un moment placut pentru mine ca am ajuns sa-mi cunosc noii mei colegi. Profesorul a fost ocupat cu scrierea indicatiilor asa ca am avut o multime de timp pentru noi. Intre timp unii copii au continuat sa planga iar parintii se uitau nelinistiti pe ferestre. Curand pauza a venit. Unii dintre noi ne-am dus la magazin in timp ce ceilalti erau cu parintii. Mi-am cumparat de baut cu banii pe care mi i-a dat mama.Faptul ca am cunoscut noi prieteni mi-a facut sete. Dupa pauza ne-am intors in clasa si impreuna cu noii mei prietenii am reusit sa convigem doi baieti sa nu mai planga. De fapt am ajuns sa radem si sa ne jucam impreuna. Din cand in cand profesorul a trebuit sa ne spuna sa tacem pentru ca faceam prea multa galagie. Totusi unii parintii inca se uitau nelinistiti pe ferestre.

In sfarsit a sunat clopotelul sa mergem acasa. Unii dintre noi am fost foarte bucurosi pentru ca ne reintalneam cu parintii nostri. Si eu am fost foarte bucuros cand am vazut-o pe mama mea asteptandu-ma in curtea scolii. Mi-am facut multi prieteni.A fost minunat!


andraelenaradu: multumesc mult
Alte întrebări interesante