Biologie, întrebare adresată de alinanicoleta748, 8 ani în urmă

o compunere cu titlul ,,sanatatea este fericirea omului"​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dolyuta10
1
De obicei, oamenii nu stiu sa prețuiască ceea ce au pana când nu o vor mai avea. Sănătatea se afla prin aceste lucruri neprețuite dar extrem de dorite atunci când nu le ai. Când te îmbolnăvești singura dorința a ta este sa te faci bine, sa fii sănătos și sa poți face orice vrei tu, sa fii alături de ceilalți și sa fii fericit. Însă când esti sănătos, dorinta ta pe care ți o pui când sufli in lumânări nu este cea de a fi sănătos și fericit, probabil îți dorești un lucru sau sa se întâmple ceva, dar niciodată nu te gândești la sănătate. Dacă esti sănătos esti fericit, pentru ca, dacă esti sănătos poți sta alături de ceilalți, poți face lucruri pe care nu le poți face bolnav, te simți bine constant și este cel mai bun sentiment. Prețuiește orice lucru mărunt pentru ca dacă îl vei pierde vei tânji după el!

ciprianpintea62: Frumoasa compunerea
dolyuta10: mulțumesc
Răspuns de ciprianpintea62
0

Răspuns:

Sănătatea este fericirea omului.

Sănătatea este fericirea omului. Ce și-ar dori un om? Un om bun ,ori cum ar fi el nu și-ar dorii mai mult decât sănătatea.

Din punctul meu de vedere sănătatea le întrece pe toate . Bogății ,case,mașini ,nu, pe mine mă face fericită sănătatea ,cu ea poți trece peste tot ,toate și toți .

Sănătatea trebuie prietuită, îngrijită pentru ca nu o poți cumpăra din orice loc ,dar ea îți poate cumpăra viața.

Nu va mai plângeți că nu aveți cine știe ce averi ,ci prețuiți sănătatea și timpul în familie că astea te țin în viața .

Alte întrebări interesante