Limba română, întrebare adresată de canciuroxana, 9 ani în urmă

O compunere :
Cu titlul " Toamna o poveste fara sfarsit".
De 10-15 randurii.
Va rog am nevoie urgenttttt

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mariantudorache1
2
                               TOAMNA O POVESTE FARA SFARSIT
A VENIT TOAMNA. FRUNZELE ARAMII SI ARGINTII COBOARA LIN DIN COPACII MARONII.  TOTUL DIN JUR , PARE PARAIT DE MILIARDE DE ANI
       GANDINDU-MA CA VARA SA SFARSIT , ADMIRAM FRUMOSUL PEISAJ AL TOAMNEI.  DRAGA TOAMNA ABIA ISI FACUSE APARITIA . MAI AVEAM 3 LUNI DE ASTEPTAT . TOTUSI TOTUL ARATA FANTASTIC. PAREA UN VIS DIN CARE NU MA MAI PUTEAM TREZII.
   TOAMNA PAREA FARA SFARSIT SI ASTA MA BUCURA CEL MAI  MAULT. (sper sa-ti placa)

Răspuns de ElenaNn
4
Toamna o poveste fara sfirsit.A sosit toamna cel Mai bogat anotimp in fructe si legume.copaci isi perd frunzele verzi transformate in diferite culori .frunzele cad formind un covor colorat si moale.Satele sunt pustii de parca nar fi cici un om care locuieste acolo.oameni sunt ocupati cu stringerea recolti.copii nu Mai ies afara de frig ce este.scoala ii asteapta pe copii.toata Tara e colorata dar si pustii de parca a fost vrajita .pasarile neau parasit .padurile devin un tablou pictat in rosu galben si auriu.totul in jur pare pirjulit.ploile reci cu stropi mici spala paimintul adormit si trist.desi toamna aduce belsug in camarile oamenilor este tristetea care umpla sufletele oamenilor cu meloncolie.de aceia toamna e o poveste fara sfirsit zilele sunt scurte noptile lungi.

ElenaNn: Cu placere
ElenaNn: Daca ceva mai apiliaza la mine ok
canciuroxana: Ok, Ms.
Alte întrebări interesante