Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

O compunere cu titlul vacanta

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dia072762
1
Era o zi obisnuita ca oricare alta din vacanta de iarna.Eu si familia spuneam povesti pe canapeaua din sufragerie cu cestile plice cu ciocalata.Erau povesti despre Mos Crăciun,despre brazi si despre spiritul craciunului.Seara trebuia sa ajungă Mos Crăciun si pe la noi. Eu si fratele meu mai mic ne am dus la culcare,pentru a l lasa pe Mos Crăciun sa si faca treaba.Zis si facut. Când ne am trezit a doua zi cadourile noastre erau sub brad.Eu mi am primit castelul mult dorit,iar fratele meu masina pe care o visa de la 3 ani. A fost o vacanta de neuitat. Sper sa ti placa
Răspuns de TheCuteGirl1
2
Vacanta mea
In aceasta vacanta m-am dus cu familea mea in Italia. A fost prima mea calatorie cu avionul. Mi-a placut foarte mult. Mi-au incantat privirea frumoasele peisaje din Italia.
Ajunsem cu bine. Matusa mea si unchiul meu ne asteptau. Am dormit la ei acasa. A fost foarte draguti cu noi si ne-au facut niste surprize minunate.
In prima zi, am fost la mare. Am cules scoici, m-am balacit si m-am bronzat foarte tare. Dupe aceea, am mancat scoici, paste si peste. A fost foarte bun.
Urmatoare zi ne-am dus intr-un parc de distractii. Se numea Mirabilanda. A fost cea mai frumoasa experienta pe care am trait-o. De mult imi doream sa merg acolo si in sfarsit mi s-a îndeplinit visul.
Din păcate trebuia sa plec si sa imi iau ramas bun de la familea mea.
A fost cea mai frumoasă vacanta pe care am avut-o!!!
SPER CA TE-AM AJUTAT!!
Alte întrebări interesante