Limba română, întrebare adresată de nnaa, 9 ani în urmă

O compunere cu titlul vacanta de vara!
va rogggggggggg forte ,foarte mult!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Lorena75
4
                       Vacanta de vara
 Vacanta de vara este o lume din care nu ai mai vrea sa pleci. Timpul petrecut in casa bunicilor de la tara..Cand ajungi la marginea  satului, iar rotile masinii incep a intra pe drumul satului simti in adancul sufletului, desi poate nu vrei , un strop de bucurie.....acolo, la poarta, bunicii asteapta cu zambetul pe buze ca masina in care te afli sa intoarca coltul si sa-si faca  aparitia in fata lor.
Cand ai coborat din masina sari la gatul lor, ii imbratisezi si nu le mai dai drumul pret de cateva secunde....
Dimineata, trezirea este la orice ora . Ridici capul si privesti pe  fereastra pasarile care cu glasul lor iti fac dimineata,ziua si viata mai frumoasa .Te imbraci , mananci si iesi in curte, zgomotul copiilor care te asteapta este puternic , iesi la joaca si intri in casa seara, dupa sute de nazbatii facute pe strada...........................................Dar din nou a trecut repede, si vine vremea cand trebuie sa pleci la mare..........
Bagajul este pregatit  iar un drum lung ma asteapta...Traversez toate tara pana sa simt mirosul marii si sa aud valurile spargandu-se , trec  prin multe locuri minunate si insfarsit ajung la mare.......plec la plaja , ma balacesc , vin mananc si iar la plaja........Cand vine vremea plecarii ne luam ramas-bun si plecam la munte..........stam acolo, cat stam....observam locuri minunate si plecam......Am ajuns acasa . Iar vacanta a zburat , si ne intoarcem din nou in banca noastra la invatat!


nnaa: multumesc
Lorena75: Multumesc si eu......
Alte întrebări interesante